Over mij

Alles wat U wel en niet wil weten rond mijn persoontje.

Mijn naam is Daan Lebens, 30 jaar, uit het Zuiden des Lands en ben actief als kunstschilder. Mijn schilderijen zijn een soloproject, ook altijd zodanig geweest. Ik ben als autodidact van start gegaan en mezelf blijven uitdagen. Plezier en passie komen samen in het altijd blijven proberen het komende schilderij weer nét iets mooier te krijgen dan het vorige. Het is een bron van rust, mogelijkheid tot uiten en soms ook anderen hun woon- of werkruimte te helpen het meer als eigen te laten ervaren. Ik ben vereerd dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.

Daarnaast zijn er op deze site muzikale fragmenten te vinden. In het verleden ben ik een tijd actief geweest als (blues-)zanger in verschillende bands. Door enkele tegenslagen ben ik hier helaas mee moeten stoppen. Tegenwoordig maak ik (soms spontaan, soms bewust voorbereid) met bevriende muzikanten opnames die ik onder het kopje muziek van tijd tot tijd zal plaatsen. Soms covers, soms eigen nummers. In welke hoedanigheid en met welke bevriende muzikant ik ook samenwerk, het is altijd met het oog op hobby als intentie.

Verder ben ik sinds kort begonnen met de voorbereidingen van mijn eerste boek. Of er iets zinnigs uit gaat komen, zal simpelweg nog moeten blijken. Wellicht dat ik in de toekomst op deze site iets meer over dit project vertel.

Wilt u meer van mij weten? Of wilt u een specifieke tip aangaande het schilderen? Of heeft u een volledig andere reden om contact te zoeken? Op de de contactpagina staat precies hoe u mij kunt benaderen, voel u vrij en welkom dit ook te doen. Ik garandeer u dat ik zo snel mogelijk met een respons contact met u zal opnemen.