Home

Welkom op mijn website!

Welkom op mijn website. Deze is geheel toegankelijk gemaakt voor tablets en smartphones.

Op deze website zijn mijn schilderijen te vinden. Wilt u zelf een handgemaakt olieverfschilderij thuis hebben? Eentje van de afbeeldingen op de website of heeft u zelf een foto of idee voor een schilderij helemaal naar uw eigen persoonlijke wens en smaak? De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust vrijblijvend contact op!

Daarnaast is er uiteraard genoeg muziek te vinden. Onder de kop muziek zijn dan ook fragmenten te vinden van de beide projecten waar ik als zanger actief ben: Damp’Loose, een internationale bluesband en een duoproject met goede vriend en meester-gitarist Chris Ariaans. Ook staat mijn concertagenda online, zodat u geen optreden hoeft te missen! Kijk bij 'over mij' voor de concertagenda en achtergrond informatie van de twee verschillende muziekprojecten.

Ik nodig u dan ook van harte uit om op deze website regelmatig een kijkje te nemen. Er zullen in de toekomst telkens nieuwe schilderijen en muziekfragmenten worden toegevoegd. Neus dus gerust naar hartenlust rond, er is genoeg te ontdekken. Ik wens U veel plezier op de website!

All the Best!

Daan Lebens