Home

Hallo allemaal,

Welkom op mijn eigen website! Dit is de digitale ruimte waar ik met al mijn creatieve uitspattingen schaamteloos terecht kan. Mijn schilderijen, gedichten, karikaturen en muzikale hobbie zijn hier dus uiteraard te vinden.

Interesse in een schilderij? Ga eens kijken onder het kopje schilderijen, waar je de exemplaren die te koop staan kunt bekijken. Of heb je zelf ideeën en/of foto’s voor een schilderij? De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat het me weten; kijk bij het kopje contact!

Mijn gedichten zijn niet meer als een hobby en leuk om te delen. Mijn nieuwste tijdverdrijf staat nu ook online! Ik ben cartoonistische karikaturen aan het maken. Neus gerust eens rond. Ook sta ik open om tegen een kleine vergoeding op verzoek karikaturen te maken. Meer weten? Voel je vrij contact met mij op te nemen.

Ook heb ik mijn eigen verzameling misfits verzameld.  Alles wat ik niet eerder kwijt kon, van schetsen tot verhalen, van ergernissen tot filosofiën en van fantasiën tot ervaringen. Alles neemt plaats in mijn virtuele rariteitenkabinet met de passende titel 'Curiosa Extravaganza'!
Wil je zelf een berichtje achter laten op mijn site? Graag wil ik jullie stem horen in mijn gastenboek. Wil je meer info over mijn persoontje? Klik dan op over mij.

Mocht je na deze website bezocht te hebben nog tijd over hebben, wil ik als aanrader nog enkele links meegeven. Het zijn allemaal dierbare vrienden die met hun eigen projecten furore maken…

All the Best!
Daan Lebens