Over mij

Alles wat U wel en niet wil weten rond mijn persoontje.

Mijn naam is Daan Lebens, jaar, uit het Zuiden des Lands en ben actief als kunstschilder. Mijn schilderijen zijn ongeveer 10 jaar geleden begonnen uit een drang om iets zélf te maken. Ik wilde namelijk een schilderij hebben maar vond nergens mijn eigen smaak terug. Mijn oplossing was om het zelf te wagen en zodoende begon ik met het proberen te maken van olieverfschilderijen.

Als autodidact heb ik me in de jaren daaropvolgend zoveel mogelijk proberen te ontwikkelen en ontdekken. De leukste uitdaging vind ik om een schilderij voor iemand te maken naar zijn/haar wens. Daarom moedig ik ook alle input aan van mensen die een werk door mij laten maken. Alleen zó kan ik uw wens en smaak vormgeven.

In het verleden ben ik ernaast een tijd actief geweest als (blues-)zanger in verschillende bands. Door enkele tegenslagen ben ik hier helaas mee moeten stoppen. Onder het kopje muziek is echter nog een klein overzichtje te vinden van alles dat ik zoal maakte. Soms covers, soms eigen nummers. Uiteraard was het altijd een nevenactiviteit, een hobby en nooit meer dan dat; maar goede tijden en momenten mogen best geëerd worden naar mijn bescheiden mening.

Wilt u meer van mij weten? Of heeft u een volledig andere reden om contact te zoeken? Op de de contactpagina staat precies hoe u mij kunt benaderen, voel u vrij en welkom dit ook te doen. Ik garandeer u dat ik zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.